eVrije Lagere School Lede, een gevestigde naam in de lokale onderwijsgemeenschap, is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogstaand basisonderwijs. Als een instelling die gedreven wordt door passie, pedagogische excellentie en de zorg voor de ontwikkeling van ieder kind, zijn we trots om ons voor te stellen als een betrouwbare partner in de opvoeding van jonge geesten.

Ons team van ervaren en toegewijde leerkrachten werkt samen om een inspirerende leeromgeving te creëren waarin elk kind kan bloeien en groeien. We koesteren de diversiteit en unieke talenten van onze leerlingen en streven ernaar om hen te begeleiden naar het bereiken van hun volledige potentieel.

Binnen onze schoolmuren bevorderen we niet alleen academische excellentie, maar ook sociale en emotionele groei. We geloven dat onderwijs niet beperkt moet blijven tot het klaslokaal, en daarom moedigen we onze leerlingen aan om te leren door ervaring en betrokkenheid bij diverse buitenschoolse activiteiten en projecten.

Onze schoolgemeenschap, bestaande uit ouders, leerlingen en leerkrachten, is een hechte familie. Samen creëren we een veilige en inclusieve omgeving waarin ieder kind zich gehoord, gerespecteerd en ondersteund voelt.

Wij kijken ernaar uit om deel uit te maken van uw kind’s onderwijstraject en zijn vastbesloten om samen te werken aan een toekomst vol mogelijkheden en kansen. Bij Vrije Lagere School Lede, streven we naar onderwijs met een hart, waarbij elk kind wordt aangemoedigd om te dromen, te leren en te groeien.